TaHoma switch DIY - 1870595 - 1 - Somfy Act for green

Ref : 1870595 - TAHOMA SWITCH_SC-FCS_C

TaHoma switch DIY

TaHoma switch puterea de a fi conectat

Unitatea inteligentă de comandă care centralizează și conectează locuința

ECHIPAMENTE
Automatizarea casei
Tehnologie Garanție
IO/RTS Technology 5 ani garanție

Beneficii produs

ÎNLESNEȘTE VÂNZAREA Clienții vor fi convinși!

ACTIVARE RAPIDĂ Puneți în funcțiune într-o fracțiune de timp

UȘOR DE ÎNTREȚINUT Control de la distanță și verficarea stării echipamentelor de oriunde

Unitatea TaHoma switch a fost verificată pentru evaluarea de securitate IoT de la UL.

Această evaluare de nivel Gold demonstrează că unitatea TaHoma utilizează cele mai bune practici din industrie și îndeplinește criteriile de referință critice pentru securitatea cibernetică IoT, pentru a vă oferi liniște și siguranță în fiecare zi. TaHoma switch îndeplinește 9 cerințe de securitate cibernetică, cum ar fi: actualizări și conexiuni securizate, securitatea datelor stocate și transmise, precum și întreținerea securității aplicațiilor mobile. UL este lider global pentru teste de siguranță și securitate, inspecții și certificări.

Detalii și specificații

De la aplicație inteligentă la automatizarea locuinței, cea mai completă experiență evolutivă conectată cu ecosistemul TaHoma

- De la o atingere a unui buton, la controlul din aplicația pentru smartphone, până la controlul prin asistenții vocali compatibili, unitatea TaHoma switch oferă o soluție de casă inteligentă accesibilă tuturor și scalabilă.
- TaHoma switch controlează echipamentele Somfy cheie din locuință și ale unor importante mărci partenere (rulouri, obloane, uși, porți, ferestre, încălzire, iluminat, sisteme de supraveghere, sisteme de alarmă și multe altele) pentru mai multă securitate, o mai mare eficiență energetică și un confort sporit în fiecare zi.
- Cu peste 280 de game de produse Somfy și 21 de echipamente pentru locuință de la mărci partenere, oferă una dintre cele mai complete experiențe pentru casă inteligentă.
- Datorită integrării native a protocoalelor io-homecontrol, RTS și Zigbee 3.0, împreună cu compatibilitățile cloud, TaHoma switch este o soluție evolutivă, care permite oamenilor să adauge echipamente după cum doresc.
- TaHoma switch este, de asemenea, compatibil cu Google Assistant, Amazon Alexa și Apple Homekit, extinzând experiența utilizatorului la controlul prin asistenții vocali.

Soluție evolutivă Smart Home
- Compatibilă astăzi cu peste 280 de game de produse Somfy și cele mai importante mărci pentru locuință, precum și cu asistenți vocali precum Apple Homekit, asistentul Google și Amazon Alexa, unitatea TaHoma switch este planificată să fie cea mai completă soluție de casă inteligentă de pe piață .                                                                                  - Indiferent dacă sunteți utilizator începător sau avansat, care locuiți într-o casă sau un apartament, indiferent de dimensiunea instalației dvs. și de numărul de echipamente, va fi foarte ușor de utilizat unitatea TaHoma switch.

Informaţii tehnice

Tehnologie

Frecvență radio 433-868   MHz
Raza la interior 20 m  
Raza în câmp deschis 200 m  

Electric

Voltaj Nominal / Frecvență AC - RGE 1 - 230V/50HZ  
Voltaj Maxim 230   V
Curent Nominal 1   A

Standard

Index Protecție IP 20  
Clasă de izolație II  
Aprobare CE  

Cablu

Număr de fire ale cablului 1  

Dimensiune

Lungime 162   mm
Lățime 35   mm
Înălțime 675   mm
Greutate 0.213   Kg

Altele

Culoare / Finisaj White