50 ANI DE INSPIRAȚIE PENTRU UN STIL DE VIAŢĂ CONFORTABIL, ACCESIBIL TUTUROR

50 ANI DE INSPIRAȚIE

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNCREDERE!
În fiecare zi, echipele și partenerii Somfy (producători, instalatori, constructori, comercianți, jucători cheie pentru echipamentele de casă conectată, etc) colaborează și inovează pentru a aduce simplitatea, confortul, securitatea și liniștea în viața de zi cu zi a utilizatorilor.

De la primul motor pentru rulouri, până la soluţiile pentru casa conectată, în acești 50 de ani am contribuit la crearea unui stil de viaţă confortabil pentru milioane de utilizatori din întreaga lume.

Prin atenţia la nevoile acestora, ne-am imaginat mediul ideal de locuit, de acum, precum și pentru viitor:
• Creăm stare de bine pentru a întâmpina ușor provocările de zi cu zi.
• Asigurăm confort pentru a ne bucura pe deplin de compania persoanelor dragi.
• Protejăm proprietatea și, mai ales, persoanele apropiate.

Nevoile dumneavoastră, ale utilizatorilor de produse Somfy, precum și încrederea și respectul pentru planetă se află la baza soluțiilor noastre sustenabile.

Descoperiţi Programele Profesionale SOMFY

Descoperiţi programele

Valorile noastre

CURAJ

CURAJ

Susţinem spiritul antreprenorial care a însufleţit Grupul Somfy încă de la înfiinţare. Suntem motivați de dorinţa de a inova. Oferind consumatorilor noi beneficii, creăm valoare pentru clienții și partenerii noștri.
RESPECT

RESPECT

Respectul se bazează pe atenţia pe care o acordăm colegilor noștri și pe modul în care recunoaștem calităţile și reușim să acceptăm diferenţele. În fiecare zi ne luăm angajamentul de a fi demni de înrederea pe care ne-o oferă partenerii și clienţii noștri și de acţiona, oriunde suntem prezenţi, în mod etic și responsabil.
DESCHIDERE

DESCHIDERE

Suntem deschiși spre a înţelege diversitatea culturală, unicitatea indivizilor și diferenţa dintre generaţii. Dorim să ascultăm și să evoluăm. Curiozitatea noastră este o sursă de creativitate. Inţelegem tendiţele și le transformăm în soluţii utile și accesibile pentru un număr cât mai mare de oameni.
PROXIMITATE

PROXIMITATE

Ne străduim permanent să creăm legături puternice de lucru între angajaţii grupului. Fiecare persoană este deschisă si arată disponibilitate pentru interacţiunea cu ceilalţi colegi. Datorită prezenţei noastre regionale puternice și a reţelelor de profesioniști, ne bucurăm de o legătură strânsă cu partenerii și clienţii nostri. Preocuparea noastră sinceră este aceea de a construi relaţii durabile, bazate pe încredere.
Istoric Somfy
1969
Anul înfiinţării, Franţa
1981
Prima automatizare
1985
Apariţie parteneriat Somfy Expert
1987
Prima campanie TV
1998
Tehnologia Somfy RTS
2000
Parteneriatul Powered By Somfy
2006
Tehnologia io-homecontrol
2007
Parteneriatul Somfy Assistance
2010
Lansarea TaHoma
2015
Lansarea S&SO RS100
2016
Lansarea Connexoon
2017
Lansarea gamei Somfy Protect

Responsabilitatea socială și proiectele de sponsorizare