Make the move with Somfy climate​

Datorită soluțiilor automatizate de la Somfy, oferiți răspunsuri reale la provocările climatice, cum ar fi valurile de căldură și zilele reci. Vă ajutați clienții să economisească energie și să își îmbunătățească starea de bine, adăugând în același timp valoare afacerii dumneavoastră.
Eficiență energetică și confort termic mai bun datorită sistemelor automate de umbrire ale ferestrelor

Eficiență energetică și confort termic mai bun datorită sistemelor automate de umbrire ale ferestrelor

Deoarece soarele generează până la 500 W de energie pe metru pătrat de geam, ferestrele pot juca un rol crucial în bilanțul energetic al clădirilor. Umbrirea ferestrelor motorizate combinate cu soluțiile inteligente Somfy reprezintă o modalitate eficientă de:

- a izola ferestrele
- a beneficia de căldura gratuită a soarelui
- a preveni câștigul de căldură

Se reglează automat în poziția corectă, la momentul potrivit, chiar și atunci când nu sunteți acasă.

Cum funcționează?

IARNA

IARNA

Iarna, în timpul zilei, rulorile exterioare ale ferestrelor se deschid automat pentru a încălzi casa în mod natural cu căldura soarelui. Seara, acestea se închid automat pentru a păstra căldura în interior. Datorită automatizării, este posibil să se reducă consumul de căldură cu până la 30%*
VARA

VARA

În timpul verii, când soarele strălucește cel mai intens, umbrirea ferestrelor se închide automat pentru a bloca încălzirea solară și pentru a păstra casa răcoroasă. În timpul valurilor de căldură, este posibilǎ reducerea temperaturii interioare între 4 şi 7°C**, astfel puteți reducere consumul aerului condiționat de până la 70%*, in timp ce minimalizați impactul asupra mediului.
Video thumbnail

Somfy climate - o gamă de soluții automatizate pentru toate tipurile de proiecte

- de la clădiri rezidențiale la clădiri comerciale
- de la construcții noi la modernizări de clădiri
- de la automatizare simplă la automatizare avansată

Soluțiile automatizate Somfy maximizează beneficiile motorizării pentru a preveni supraîncălzirea și pierderile de căldură.
image-visual

ALEGE SOLUȚIILE SOMFY CLIMATE

Amy® sun protect io

Amy® sun protect io

Întrerupător de perete inteligent cu senzor de temperatură integrat pentru a controla în mod autonom sistemele de umbrire electricǎ și pentru a vă menține casa mai răcoroasă în timpul valurilor de căldură.
TaHoma® switch

TaHoma® switch

O soluție inteligentă pentru locuință care oferă protecție împotriva soarelui pe tot parcursul anului, fără efort, datorită scenariului prestabilit "Confort termic" disponibil în aplicația TaHoma.
Animeo® suite

Animeo® suite

Un ecosistem intuitiv cu funcții inteligente pentru automatizarea sistemelor de umbrire solară în clădirile comerciale de dimensiuni mici și medii.

*În comparație cu soluția manuală. Simulările Somfy au fost efectuate cu ajutorul Carbone 4. În funcție de dimensiunea casei, geolocalizare, anul construcției, echipamentul geamurilor (jaluzele, rulouri), 2021.

**Temperatura maximă în comparație cu o casă neechipată cu sisteme de umbrire a geamurilor. Studiu TBC pentru Federația Franceză a Construcțiilor: Analiza beneficiilor energetice ale rulourilor, studiu normativ și de reglementare, 2010.

(Surse bazate pe date de pe piața rezidențială)