title

Descoperiți mărcile partenere

Prin programul „So Open with Somfy”, produsele Somfy funcționează armonios cu produsele altor mărci importante pentru locuințe și cu asistenți vocali, creând un sistem deschis și scalabil, al cărui punct de plecare este soluția noastră pentru automatizarea locuinței, TaHoma.
Prin acest program, Somfy depune eforturi pentru a stabili parteneriate în ritm accelerat cu producători de importanță majoră din sectorul caselor conectate, îmbunătățindu-ne soluțiile și serviciile pentru a oferi profesioniștilor și clienților acestora o experiență de utilizare unică, plăcută și fără întreruperi.
DESCHIDERE CĂTRE IDEI NOI CU SOMFY ȘI MĂRCILE PARTENERE
Video thumbnail
„SO OPEN” PENTRU DVS

„SO OPEN” PENTRU DVS

Atunci când vă conectați, nu căutați doar produse și servicii individuale, ci vă doriți o soluție completă pentru casă. Prin instalarea de echipamente și dispozitive conectate în casele clienților dvs., beneficiați de un nivel mai ridicat de securitate, confort, control al accesului și de performanțe energetice superioare. Creați astfel un ecosistem valoros, care este compatibil cu cele mai populare mărci de articole pentru locuințe și protocoale de comunicare. În plus, serviciile post-vânzare și soluțiile de întreținere de la distanță vă vor ajuta să vă diferențiați de concurență.

Parteneri Somfy pentru locuință

TaHoma este ca un dirijor de orchestră pentru locuința dvs., care se asigură că fiecare instrumentist este în armonie cu ceilalți. Unitatea TaHoma este compatibilă și cu peste 300 de game de produse Somfy și fabricate de mărcile noastre partenere, inclusiv Philips, Hitachi, Daikin, Velux, Danfoss, Schneider-Electric, Legrand, Sonos și multe altele.

FACEȚI CLIC PE SIGLĂ PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII

ECOSISTEMUL IOT*

PLATFORME IMPORTANTE PENTRU CASE INTELIGENTE ȘI DE AUTOMATIZARE A LOCUINȚEI

FACEȚI POSIBILĂ COMUNICAREA ÎNTRE ELEMENTELE CONECTATE!

 

Datorită sistemului său deschis și compatibilității cu cele mai importante platforme de automatizare pentru locuințe din întreaga lume, soluția TaHoma propusă de Somfy transformă experiența casei conectate, simplificând viața de zi cu zi a clienților dvs. datorită gamei de opțiuni practice oferite.

 

*Internet of Things

FACEȚI CLIC PE SIGLĂ PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII

Asistenți vocali

GOOGLE ASSISTANT

GOOGLE ASSISTANT

Google Assistant este un asistent personal integrat în Google Home, un difuzor wireless cu activare vocală. Acesta poate prelua informații de pe internet, verifica starea vremii, controla echipamentele conectate dintr-o locuință, lansa scenarii preprogramate în TaHoma* și poate purta chiar și o conversație.

*Disponibil prin IFTTT

AMAZON ALEXA

AMAZON ALEXA

Alexa este un asistent vocal inteligent care poate fi folosit pentru a rula scenarii preprogramate în TaHoma. Utilizatorii își pot folosi vocea și pot controla cu ușurință jaluzelele, obloanele, perdelele, corpurile de iluminat și sistemul de încălzire din locuință.
TOT CE TREBUIE SĂ FACEȚI ESTE SĂ ADRESAȚI O ÎNTREBARE TAHOMA.

APPLE HOMEKIT

APPLE HOMEKIT

Tehnologia HomeKit de la Apple vă pune la dispoziție o modalitate simplă și sigură de a controla accesoriile compatibile cu HomeKit prin intermediul aplicației Home de la Apple și cu ajutorul Siri pe iPhone, iPad și Apple Watch. Cu TaHoma, clienții dvs. pot controla echipamentele Somfy și pot crea scenarii din aplicația Apple Home.

TEHNOLOGII, PROTOCOALE ȘI ALIANȚE

TEHNOLOGII, PROTOCOALE ȘI ALIANȚE

Tehnologiile Somfy și cele ale partenerilor noștri fac posibilă modernizarea locuinței fără constrângeri, lucru care le face viața mai ușoară clienților noștri finali.
Toate soluțiile noastre utilizează tehnologia radio pentru a comunica direct între ele și cu soluția pentru o casă inteligentă. Clienții dvs. pot controla totul din aplicație, atât acasă, cât și de la distanță.

Aflați mai multe