Avantajele aplicațiilor mobile

Aplicațiile noastre de service Somfy vă sprijină în munca de zi cu zi, iar cu aplicațiile noastre pentru produse vă puteți inspira clienții pentru o casă inteligentă cu o varietate de opțiuni de control. Puteți găsi cu ușurință toate aplicațiile introducând termenul de căutare „Somfy” în Apple App Store sau Google Play Store.
Aplicatii

TaHoma Pro

Aplicația TaHoma® pro permite punerea în funcțiune rapidă și eficientă a echipamentelor conectate. Proiectată special pentru a asigura o instalare fără erori, veți economisi timp și veți crește productivitatea.

>> Aflați mai multe

HELP ME BY SOMFY

Aplicația care vă va ghida pas cu pas în punerea în funcțiune a unei game largi de produse Somfy! „Cum configurez motorul ruloului?”

>> Aflați mai multe

Aplicația HELP ME te va ghida!

TAHOMA

Cu unitatea de control TaHoma switch, clienții tăi sunt întotdeauna și oriunde conectați la casa lor prin smartphone sau tabletă. Clienții tăi pot conecta echipamentele inteligente din locuință acasă și le pot controla cu aplicația TaHoma.

>> Aflați mai multe

SOMFY PROTECT

Cu aplicația Protect, produsele de securitate Somfy pot fi instalate, configurate și operate de la distanță. În acest fel, locuința clienților dumneavoastră este întotdeauna sigură și monitorizată. O soluție de securitate conectată, simplă și intuitivă previne spargerile înainte ca acestea să se producă.

TERMOSTAT CONECTAT

Aplicația mobilă pentru controlul încălzirii! Termostatul conectat analizează performanța energetică a locuinței, condițiile climatice din zona în care locuiești, precum și obiceiurile tale. Oferă sugestii personalizate pentru a îmbunătăți consumul și pentru a reduce cheltuielile de energie.