TaHoma switch PRO - 1870594 - 1 - Somfy Act for green

Ref : 1870594 - TAHOMA SWITCH_P-FCS_C

TaHoma switch PRO

TaHoma switch puterea de a fi conectat

ECHIPAMENTE
Jaluzele veneţiene exterioare,Obloane batante,Camere,Jaluzele interioare,Copertine,Porţi,Automatizarea casei,Pergole,Rulouri,Perdele,Uşi de garaj,Alarme,Gestionare temperatură
Tehnologie Garanție
IO/RTS Technology 5 ani garanție

Beneficii produs

ÎNLESNEȘTE VÂNZAREA Clienții vor fi convinși!

ACTIVARE RAPIDĂ Puneți în funcțiune într-o fracțiune de timp

UȘOR DE ÎNTREȚINUT Control de la distanță și verficarea stării echipamentelor de oriunde

Unitatea TaHoma switch a fost verificată pentru evaluarea de securitate IoT de la UL.

Această evaluare de nivel Gold demonstrează că unitatea TaHoma utilizează cele mai bune practici din industrie și îndeplinește criteriile de referință critice pentru securitatea cibernetică IoT, pentru a vă oferi liniște și siguranță în fiecare zi. TaHoma switch îndeplinește 9 cerințe de securitate cibernetică, cum ar fi: actualizări și conexiuni securizate, securitatea datelor stocate și transmise, precum și întreținerea securității aplicațiilor mobile. UL este lider global pentru teste de siguranță și securitate, inspecții și certificări.

Detalii și specificații

De la aplicația inteligentă la automatizarea casei, cea mai completă și evolutivă experiență conectată - TaHoma

- De la o simplă apăsare de buton, până la un control al aplicației,control vocal, TaHoma switch oferă o soluție inteligentă accesibilă tuturor și scalabilă.
- Tahoma switch controlează echipamentele  Somfy și ale marcilor partenere importante (rulouri, obloane, uși de garaj, porți de acces, ferestre, încălzire, iluminat, camere, sisteme de alarmă și multe altele) pentru mai multă siguranță, eficiență energetică mai mare și confort sporit în fiecare zi.
- Astazi, cu peste 280 de game de echipamente și 21 de mărci majore de echipamente casnice, oferă una dintre cele mai complete experiențe de casă inteligentă.
- Datorită integrării native a protocoalelor io-homecontrol, RTS și Zigbee 3.0, împreună cu compatibilitățile în cloud, Tahoma switch este o soluție evolutivă, care permite adaugarea echipamente in timp.
- TaHoma switch este, de asemenea, compatibil cu  Google asistant, Amazon Alexa și Apple Homekit extindând experiența utilizatorului la control vocal.

Soluție Evolutivă Smart Home

- Compatibil astăzi cu mai mult de 280 de game de dispozitive, Somfy și alte marci de prestigiu, precum și asistenți vocali  Apple Homekit, Google Asistant și Amazon Alexa, TaHoma switch este planificat să fie cea mai completă soluție de casă inteligentă de pe piață .
- Fie că sunteți un începător sau un utilizator avansat care locuiește într-o casă sau un apartament, indiferent de dimensiunea instalației și de numărul de echipamente,TaHoma switch  va fi foarte ușor de instalat si utilizat.

Informaţii tehnice

Standard

Aprobare CE