title

Câștigăm împreună

La Somfy, luăm măsuri în fiecare zi pentru a face față împreună provocării dezvoltării durabile . Echipele noastre avansează pas cu pas cu entuziasm și determinare. Cu aceste calități, putem prelua cele mai exigente provocări, la fel ca marii campioni care ne inspiră.

La fel ca Martin Fourcade (de cinci ori campion olimpic la Biathlon), echipele noastre avansează pas cu pas și nu își pierd niciodată din vedere obiectivul.


PLANETĂ

ACȚIONĂM REPONSABIL


Acționăm în favoarea unor clădiri mai eficiente și pentru bunăstarea locuitorilor lor. Ne propunem să îmbunătățim mediul de viață al oamenilor îndeplinindu-le așteptările în materie de confort, securitate și economie de energie.


POPULAȚIE

SUNTEM RESPONSABILI


Ne străduim să oferim angajaților noștri un mediu de lucru satisfăcător, care să fie, de asemenea, corect și incluziv. Totodată, dorim să ne ocupăm de capacitatea lor de angajare pe termen lung, dezvoltându-le abilitățile.


PROSPERITATE

CREȘTERE SUSTENABILĂ


Credem în crearea de valoare prin mobilizarea tuturor. Construim cu partenerii noștri cele mai bune practici, asigurându-ne că acestea sunt etice. Acest lucru ne obligă să îmbrățișăm agilitatea în fiecare zi și creăm încredere, care este esențială pentru prosperitatea noastră viitoare.
Angajamentul nostru: produse cu proiectare ecologică 100% până în 2030​

Angajamentul nostru: produse cu proiectare ecologică 100% până în 2030​

Regândim concepția produselor pentru un viitor mai durabil. Act for Green® este o inițiativă voluntară Somfy, care are ca scop reducerea impactului produselor asupra mediului pe tot parcursul ciclului lor de viață: de la selecția materiilor prime până la sfârșitul vieții. Eticheta Act for Green® reprezintă asigurarea că produsele respectă cerințele de proiectare ecologică.

Design cu o abordare ecologică, marcată pe etichetă

Consumul de energie
Consumul de energie, în stand-by, al motoarelor Somfy a fost redus la mai puțin de 0,5 Watt.
Consumul de energie
Resurse
Unele tehnologii pe bază de componente electronice vechi, identificate ca având impact mare asupra mediului, au fost interzise în telecomenzi.
Resurse
Fiabilitate
• Motorizări: în caz de reparație și/sau actualizări de software, plăcile electronice pot fi demontate în fabrică, reuşind astfel prelungirea durat...
Fiabilitate
Substanțe chimice
Conformitatea cu directiva europeană privind restricțiile de utilizare a anumitor substanțe periculoase (RoHS) și cu regulamentul privind înregistr...
Substanțe chimice
Ambalaje
Eliminarea componentelor de polistiren și PVC: • minimum 50% carton reciclat • 100% din ghidurile de instrucțiuni făcute din hârtie reciclată.
Ambalaje
Declarația de mediu
Produsele noastre dețin declarația de mediu online PEP ecopassport® , verificată extern de Bureau Veritas.
Declarația de mediu
Soluțiile noastre ajută la evitarea emisiilor de gaze cu efect de seră în clădiri

Soluțiile noastre ajută la evitarea emisiilor de gaze cu efect de seră în clădiri

Dezvoltăm soluții pentru optimizarea performanței energetice a clădirilor. Aceasta reprezintă o problemă majoră, deoarece acest sector este unul dintre cei mai mari emițători de CO2. Datorită umbririi dinamice și controlului inteligent al rulourilor motorizate, putem reduce nevoia de încălzire iarna și utilizarea aerului condiționat vara. Pentru a valida abordarea noastră, ne-am asociat cu Carbone 4 * pentru a dezvolta un model pentru calcularea emisiilor evitate atunci când folosim soluțiile noastre de motorizare și automatizarea rulourilor. În Franța, acest lucru este echivalent cu 120 kT de CO2 în 2019 sau consumul de carbon a 10.000 de francezi într-un an. Soluțiile noastre evită de trei ori mai mult CO2 decât produc. * Carbone 4 este o firmă de consultanță specializată în strategia de emisii reduse de carbon și adaptarea la schimbările climatice.