Simulare fiabilă, precisă şi uşoară cu ajutorul software-ului ESBO (Early Stage Building Optimization)

ESBO este primul software de simulare a consumului de energie şi a climatului interior pentru clădiri, complet aprobat de ES-SO, având la bază motorul de calcul IDA ICE, instrument de top pe piaţa din Europa de Nord. Datorită ESBO, utilizarea sistemului de umbrire solară dinamică poate fi simulată în conformitate cu standardul ISO 15099 stabilit.

 

ES-SO ESBO este creat pentru a vă veni în ajutor, dar şi pentru a vă oferi informaţii fiabile şi exacte pe parcursul întregului proces – de la idee la realizarea construcţiei. Puteţi gestiona toţi parametrii de intrare importanţi imaginabili, cum ar fi umbrirea solară, sticla ferestrelor, dispunerea camerelor, climatul şi condiţiile de mediu (3.700 de oraşe din 155 de ţări respectă standardul Ashrae 2013), cerinţele clienţilor şi legislaţia.

 

Programul este disponibil în două versiuni. ES-SO ESBO Light, care poate fi descărcat şi utilizat 100% gratuit, sau versiunea completă, cu plată, ES-SO ESBO.

 

Informaţii complete despre program şi soluțiile Somfy pentru umbrirea solară dinamică puteţi parcurge pe website-ul Somfy pentru Proiecte.